Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka jest pyszna i sycąca.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Pieczarki kroimy i smażymy.Pierś kroimy w drobną kostkę i smażymy osobno.Układamy warstwami w żaroodpornym naczyniu(mogą być tylko dwie warstwy).
Zupę cebulową wsypujemy do śmietany i mieszamy,całość zalewamy tak przygotowanym sosem.Pieczemy ok.30 minut w 180-200 st.Pod koniec posypujemy serem(uważać,żeby się nie przypalił).Podawać z ryżem,można go polać sosem z zapiekanki.Uwaga!składników,ani potrawy nie doprawiać żadnymi przyprawami.