Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka jest pyszna i sycąca.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 125
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1139
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 459
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 125
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1139
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 459
Składniki
Pieczarki kroimy i smażymy.Pierś kroimy w drobną kostkę i smażymy osobno.Układamy warstwami w żaroodpornym naczyniu(mogą być tylko dwie warstwy).
Zupę cebulową wsypujemy do śmietany i mieszamy,całość zalewamy tak przygotowanym sosem.Pieczemy ok.30 minut w 180-200 st.Pod koniec posypujemy serem(uważać,żeby się nie przypalił).Podawać z ryżem,można go polać sosem z zapiekanki.Uwaga!składników,ani potrawy nie doprawiać żadnymi przyprawami.