Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka jest pyszna i sycąca.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25900
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3118
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25900
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3118
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Składniki
Pieczarki kroimy i smażymy.Pierś kroimy w drobną kostkę i smażymy osobno.Układamy warstwami w żaroodpornym naczyniu(mogą być tylko dwie warstwy).
Zupę cebulową wsypujemy do śmietany i mieszamy,całość zalewamy tak przygotowanym sosem.Pieczemy ok.30 minut w 180-200 st.Pod koniec posypujemy serem(uważać,żeby się nie przypalił).Podawać z ryżem,można go polać sosem z zapiekanki.Uwaga!składników,ani potrawy nie doprawiać żadnymi przyprawami.