Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu zakochacie się ;)
Mule w białym winie z wyraźną nutą czosnku to idealne danie na romantyczną ko...
Odsłon: 1172
Mule w białym winie z wyraźną nutą czosnku to idealne danie na romantyczną ko...
Odsłon: 1172
Składniki
Mięso kroimy w kostkę. Fasolę osączamy z zalewy. Seler kroimy. Marchew, pietruszkę i seler ścieramy na tarce o dużych oczkach. Paprykę kroimy w kostkę. Boczniaki kroimy w paski. Seler naciowy kroimy w łódki. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Cebulę siekamy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie łączymy z pastą curry, przekładamy do naczynia i pieczemy 40 minut w temperaturze 190°C.