Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . Chciałbym wam zaprezentować zapiekankę którą przygotowałem ze składników które pozostały mi w lodówce po świętach. Efekt mnie zaskoczył, danie prezentowało się wspaniale. Koniecznie wypróbuj ten przepis.
piekarnik , papier do pieczenia
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 60
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 782
Dziś do pracy.
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1723
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 60
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 782
Dziś do pracy.
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1723
Składniki
Pieczarki i cebulę kroimy, wrzucamy na patelnię i podsmażany na maśle przez kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia rozkładamy rolkę ciasta francuskiego. Nakłuwamy je widelcem pozostawiając około 1,5 cm brzegi. Na cieście układamy plasterki żółtego sera, następnie dodajemy pieczarki z cebulą.
Z kawałków wędzonego łososia formujemy cztery okręgi do których wnętrza wbijamy po jednym jajku. Zapiekankę pieczemy około 25 minut w 180 stopniach. Smacznego!