Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . Chciałbym wam zaprezentować zapiekankę którą przygotowałem ze składników które pozostały mi w lodówce po świętach. Efekt mnie zaskoczył, danie prezentowało się wspaniale. Koniecznie wypróbuj ten przepis.
piekarnik , papier do pieczenia
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5350
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1689
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5215
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1723
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5350
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1689
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5215
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1723
Składniki
Pieczarki i cebulę kroimy, wrzucamy na patelnię i podsmażany na maśle przez kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia rozkładamy rolkę ciasta francuskiego. Nakłuwamy je widelcem pozostawiając około 1,5 cm brzegi. Na cieście układamy plasterki żółtego sera, następnie dodajemy pieczarki z cebulą.
Z kawałków wędzonego łososia formujemy cztery okręgi do których wnętrza wbijamy po jednym jajku. Zapiekankę pieczemy około 25 minut w 180 stopniach. Smacznego!