Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przychodzę do Was z rewelacyjnym pomysłem na szybką i prostą w przygotowaniu zapiekankę. Zrobiłam ją z parówek i bagietki. Rewelacyjnie smakuje i jeszcze szybkiej znika. Idealnie sprawdzi się na obiad i kolację. Zróbcie koniecznie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9136
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9136
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Pieczarki i cebule kroję i podsmażam. W naczyniu do zapiekania układam przecięte na pół bagietki i smaruję ketchupem. Posypuję połową sera żółtego i układam pieczarki, parówki i resztę składników w tym ketchup i sos czosnkowy. Na koniec posypuję serem i piekę w temp, 220 stopni 15minut. Na koniec posypuję pietruszką i prażoną cebulką Oglądnij dokładny przepis video jak zrobić taką zapiekankę.