Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przychodzę do Was z rewelacyjnym pomysłem na szybką i prostą w przygotowaniu zapiekankę. Zrobiłam ją z parówek i bagietki. Rewelacyjnie smakuje i jeszcze szybkiej znika. Idealnie sprawdzi się na obiad i kolację. Zróbcie koniecznie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Pieczarki i cebule kroję i podsmażam. W naczyniu do zapiekania układam przecięte na pół bagietki i smaruję ketchupem. Posypuję połową sera żółtego i układam pieczarki, parówki i resztę składników w tym ketchup i sos czosnkowy. Na koniec posypuję serem i piekę w temp, 220 stopni 15minut. Na koniec posypuję pietruszką i prażoną cebulką Oglądnij dokładny przepis video jak zrobić taką zapiekankę.