Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie:)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10657
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3301
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10657
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3301
Składniki
Pokrojonego pora zeszklić na maśle.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Ziemniaki obrać i pokroić w talarki. Talarki ułożyć na spodzie naczynia żaroodpornego. Na ziemniaki dać połowę podsmażonego pora.
Na wierzch położyć dwa płaty surowego dorsza.
Na dorsza położyć talarki ziemniaków,pora,oraz posypać posiekaną natką. Zrobić sos -śmietanę wymieszać z jajkami,posolić i zalać potrawę. Dać do nagrzanego piekarnika do 190st.góra-dół i zapiekać około 40min. Po tym czasie wyjąc i posypać żółtym serem,ponownie dać do piekarnika i zapiec do jego rozpuszczenia.
Smacznego życzę!