Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 806
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 806
Składniki
Cebulę zrumienić na oleju,dodać kiełbasę i jeszcze chwilę smażyć, dodać pieczarki i pora, chwilę podsmażyć i odparować nadmiar wody, którą puszczą pieczarki. Ziemniaki chwilę podgotować w wodzie, żeby trochę zmiękły. Układać w naczyniu żaroodpornym ziemniaki na przemian z pieczarkami z cebulą, kiełbasą i porem. Zsiadłe mleko wymieszać z jajkiem i serem,solą i pieprzem, po czym wylać tę miksturę na wierzch zapiekanki. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do temperatury 180° C około 30-40 min.