Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu.
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 162
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 285
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 59
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 162
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 285
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 59
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w cienkie plasterki.
Formę do zapiekania wysmarować olejem i układać w niej plasterki ziemniaków na kształt dachówki.
Kiełbasę pokroić w plasterki i wykładać na ziemniaki. Następnie posypać serem. Można zrobić kilka warstw na przemian.
Śmietankę zmieszać z jajkiem, przyprawić i polać składniki.
Piec w nagrzanym piekarniku (200 stopni) około 30 minut.