Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna nieskomplikowana zapiekanka:). Klasyka, bo brokuł, ziemniaki, ser. Charakteru nadaje tu zarumieniona mocno kiełbasa. Odgrzana smakuje równie dobrze.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 102
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 178
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6031
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3409
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17818
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 102
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 178
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6031
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3409
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17818
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości. Kiełbasę kroimy w plastry, cebulę w kostkę, podsmażmy na rozgrzanym oleju. Brokuł gotujemy al dente.
Ser mieszamy z jajkiem i śmietaną, dodajemy czosnek i przyprawy. Mieszamy z ziemniakami, brokułem, kukurydzą, cebulą i kiełbasą.
Zapiekamy w temperaturze 190 stopni przez 30 minut.