Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna nieskomplikowana zapiekanka:). Klasyka, bo brokuł, ziemniaki, ser. Charakteru nadaje tu zarumieniona mocno kiełbasa. Odgrzana smakuje równie dobrze.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30922
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1140
Składniki
Ziemniaki gotujemy do miękkości. Kiełbasę kroimy w plastry, cebulę w kostkę, podsmażmy na rozgrzanym oleju. Brokuł gotujemy al dente.
Ser mieszamy z jajkiem i śmietaną, dodajemy czosnek i przyprawy. Mieszamy z ziemniakami, brokułem, kukurydzą, cebulą i kiełbasą.
Zapiekamy w temperaturze 190 stopni przez 30 minut.