Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wykorzystuje kurczaka z rosołu
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Składniki
Ziemniaki obrać i podgotować w osolonej wodzie tak, aby były odrobinę miękkie.Mięso z rosołu obieramy z kości.
Cebule kroimy w piórka.Pieczarki kroimy w plasterki.Podsmażamy.
Naczynie żaroodporne smarujemy odrobiną oleju i układamy w nim pokrojone w plastry ziemniaki.Następnie cebula z pieczarkami.Na to podrobiony kurczak.Starty ser żółty.Rozprowadzamy 2 łyżki majonezu wymieszanego z przyprawami.I powtarzamy wszystko jeszcze raz.
Na wierzch ścieramy jeszcze ser.Można posypać papryką,cebulką. Pieczemy w temperaturze 180°C przez 35–40 minut.