Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty obiad, który "robi się sam". Bardzo aromatyczny, dzięki wędzonemu serowi.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35668
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1195
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5996
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35668
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1195
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5996
        
        
                Składniki
Z podanych składników można przygotować jedno naczynie żaroodporne (porcja dla 2-3 osób). Ziemniaki, cukinię i paprykę myjemy i kroimy w plasterki. Dodajemy do nich pokrojone brokuły i kukurydzę z puszki. Wszystko razem mieszamy z przyprawami. Warzywa wykładamy do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Zalewamy sosem z jajka, jogurtu i startego wędzonego sera. Zapiekamy w 180 storniach - 40 minut pod przykryciem i 20 minut bez przykrycia na termoobiegu.