Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka zapiekanka, która powstała ze składników w lodówce.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17641
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5178
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17641
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5178
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9022
Składniki
Ziemniaki kroimy w półplasterki, gotujemy i studzimy. Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Warzywa gotujemy na półmiękko. Kiełbasę kroimy w półplasterki a paprykę w kostkę. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Naczynie żaroodporne smarujemy margaryną. Układamy w kolejności: ziemniaki, kiełbasa, makaron i warzywa. Zapiekankę zalewamy sosem i posypujemy startym serem. Całość zapiekamy ok. 30 min. w 180 stopniach. Smacznego :)