Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8057
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8057
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 374
Składniki
pieczarki pokroić na plasterki,a cebule w paseczki.Następnie masło roztopić na patelni i wrzucić cebule,pieczrki,przyprawy.Wszystko dusić pod przykryciem do momentu aż grzybki będą miękkie.
zetrzeć na tarce ser.Bułki poprzekrajać na połówki i nałożyć pieczarki a na wierzch ser żółty. zapiekanki zapiekać w pierkarniku w 150 stopniach ok 10 min.