Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
pieczarki pokroić na plasterki,a cebule w paseczki.Następnie masło roztopić na patelni i wrzucić cebule,pieczrki,przyprawy.Wszystko dusić pod przykryciem do momentu aż grzybki będą miękkie.
zetrzeć na tarce ser.Bułki poprzekrajać na połówki i nałożyć pieczarki a na wierzch ser żółty. zapiekanki zapiekać w pierkarniku w 150 stopniach ok 10 min.