Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 140
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 140
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Składniki
pieczarki pokroić na plasterki,a cebule w paseczki.Następnie masło roztopić na patelni i wrzucić cebule,pieczrki,przyprawy.Wszystko dusić pod przykryciem do momentu aż grzybki będą miękkie.
zetrzeć na tarce ser.Bułki poprzekrajać na połówki i nałożyć pieczarki a na wierzch ser żółty. zapiekanki zapiekać w pierkarniku w 150 stopniach ok 10 min.