Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś chcielibyśmy podzielić się w Wami nietypowym połączeniem smakowym, które okazało się prawdziwym strzałem w dziesiątkę. Połączyliśmy hiszpańska kiełbasę chorizo i polską kaszankę. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6669
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4585
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327068
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6669
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4585
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327068
Składniki
Paprykę i cebule kroimy w kostkę, dodajemy olej i podsmażamy przez kilka minut do uzyskania złotego koloru Kaszankę obieramy, przekładamy na patelnie, rozdrabniamy i podsmażamy około 5 minut Następnie łączymy wyżej przygotowane składniki razem i doprawiamy solą oraz pieprzem Bagietki kroimy wzdłuż i wydrążamy środek tak aby uzyskać więcej miejsca na farsz
Kiełbasę chorizo kroimy wzdłuż na wąskie paski Na spod bagietek układamy paski chorizo, następnie nakładamy spora ilość farszu a wierzch posypujemy mozzarella Przygotowane zapiekanki wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i pieczemy do momentu stopienia się sera