Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś chcielibyśmy podzielić się w Wami nietypowym połączeniem smakowym, które okazało się prawdziwym strzałem w dziesiątkę. Połączyliśmy hiszpańska kiełbasę chorizo i polską kaszankę. Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1778
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8335
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 734
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253241
Polecam.
Odsłon: 1425
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1778
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8335
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 734
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253241
Polecam.
Odsłon: 1425
Składniki
Paprykę i cebule kroimy w kostkę, dodajemy olej i podsmażamy przez kilka minut do uzyskania złotego koloru Kaszankę obieramy, przekładamy na patelnie, rozdrabniamy i podsmażamy około 5 minut Następnie łączymy wyżej przygotowane składniki razem i doprawiamy solą oraz pieprzem Bagietki kroimy wzdłuż i wydrążamy środek tak aby uzyskać więcej miejsca na farsz
Kiełbasę chorizo kroimy wzdłuż na wąskie paski Na spod bagietek układamy paski chorizo, następnie nakładamy spora ilość farszu a wierzch posypujemy mozzarella Przygotowane zapiekanki wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i pieczemy do momentu stopienia się sera