Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
buleczki z pieczarkami i serem zoltym prosto z piekarnika, bardzo smaczne, dodatkowo kubek zupy, moze byc zurek, barszczyk czerwony. Ja tym razem przygotowalam zupe ze szparagow.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
pieczarki obieramy ze skorki, myjemy, trzemy na grubych oczkach i smazymy razem z drobno pokrojona cebulka, jako przyprawy uzywam Kucharka. Smazymy na oleju.
buleczki przekrawamy na pol, na wierz kladziemy przygotowany farsz, plasterek sera zoltego i zapiekamy w piekarniku ok. 10 min. Blaszke nalezy troche posmarowac olejem. Potem na wierz dobry ketchap i zajadamy sie do woli, popijajac zupke z kubka. Smacznego. Musze tylko dodac, ze moje dzieci uwielbialy to danie, a my zreszta tez :-))