Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla tych co lubią zapiekanki .. sycące i nie trudne..
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 20
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 18
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21654
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 20
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 18
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21654
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Składniki
► Mięso pokroić w paski i wymieszać z zupą cebulową. Śmietanę wymieszać z musztardą i przecierem pomidorowym. ► Mięso ułozyć na dnie żaroodpornej formy i pokropić połową sosu śmietanowego. Całość przykryć folią aluminiową. ► Piec w piekarniku przez 30 minut w temperaturze 180C / Termoobieg / Następnie zdjąć folię aluminiową i oblać resztą sosu z domieszaną odrobiną sosu worcestershire i piec jeszcze przez 20 – 30 minut.