Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla tych co lubią zapiekanki .. sycące i nie trudne..
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 302
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1644
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 302
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1644
Składniki
► Mięso pokroić w paski i wymieszać z zupą cebulową. Śmietanę wymieszać z musztardą i przecierem pomidorowym. ► Mięso ułozyć na dnie żaroodpornej formy i pokropić połową sosu śmietanowego. Całość przykryć folią aluminiową. ► Piec w piekarniku przez 30 minut w temperaturze 180C / Termoobieg / Następnie zdjąć folię aluminiową i oblać resztą sosu z domieszaną odrobiną sosu worcestershire i piec jeszcze przez 20 – 30 minut.