Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak my kochamy takie szybkie dania, pełne smaku, pełne aromatu <3 tym bardziej jeśli chodzi o ryby i owoce morza. Zawsze jesteśmy na tak ;)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Filet z łososia dzielimy na porcje, usuwamy ości, oprószamy solą, pieprzem i smarujemy jogurtem. Gruszki obieramy i gotujemy w winie z dodatkiem syropu waniliowego, studzimy i kroimy na plastry, układamy na rybie. Ser kroimy na plastry, układamy na gruszce. Całość zapiekamy 30-35 min w temperaturze 180°C.