Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak my kochamy takie szybkie dania, pełne smaku, pełne aromatu <3 tym bardziej jeśli chodzi o ryby i owoce morza. Zawsze jesteśmy na tak ;)
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2473
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2526
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 500
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1366
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2473
Pieczone buraczki z dodatkiem przyprawy za;atar i pieczona z kuminem i papryk...
Odsłon: 2526
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 500
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 1366
Składniki
Filet z łososia dzielimy na porcje, usuwamy ości, oprószamy solą, pieprzem i smarujemy jogurtem. Gruszki obieramy i gotujemy w winie z dodatkiem syropu waniliowego, studzimy i kroimy na plastry, układamy na rybie. Ser kroimy na plastry, układamy na gruszce. Całość zapiekamy 30-35 min w temperaturze 180°C.