Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak my kochamy takie szybkie dania, pełne smaku, pełne aromatu <3 tym bardziej jeśli chodzi o ryby i owoce morza. Zawsze jesteśmy na tak ;)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2510
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3431
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1505
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2210
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2510
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3431
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1505
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2210
Składniki
Filet z łososia dzielimy na porcje, usuwamy ości, oprószamy solą, pieprzem i smarujemy jogurtem. Gruszki obieramy i gotujemy w winie z dodatkiem syropu waniliowego, studzimy i kroimy na plastry, układamy na rybie. Ser kroimy na plastry, układamy na gruszce. Całość zapiekamy 30-35 min w temperaturze 180°C.