Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste polędwiczki w pysznym musztardowym sosie z dodatkiem pieczarek.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 127
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1065
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 127
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1065
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem, solą oraz oregano.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą.
5. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Do naczynia przekładamy musztardę francuską.
8. Dodajemy musztardę miodową.
9. Wlewamy sos sojowy.
10. Następnie dodajemy śmietanę.
11. Dokładnie mieszamy i łączymy z sosem z mięsa.
12. Przekładamy grzyby do mięsa.
13. Posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego