Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste polędwiczki w pysznym musztardowym sosie z dodatkiem pieczarek.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10087
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2711
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1841
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 700
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3937
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10087
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2711
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1841
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 700
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3937
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem, solą oraz oregano.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą.
5. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Do naczynia przekładamy musztardę francuską.
8. Dodajemy musztardę miodową.
9. Wlewamy sos sojowy.
10. Następnie dodajemy śmietanę.
11. Dokładnie mieszamy i łączymy z sosem z mięsa.
12. Przekładamy grzyby do mięsa.
13. Posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego