Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste polędwiczki w pysznym musztardowym sosie z dodatkiem pieczarek.
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 247
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 217
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 247
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 217
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem, solą oraz oregano.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą.
5. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Do naczynia przekładamy musztardę francuską.
8. Dodajemy musztardę miodową.
9. Wlewamy sos sojowy.
10. Następnie dodajemy śmietanę.
11. Dokładnie mieszamy i łączymy z sosem z mięsa.
12. Przekładamy grzyby do mięsa.
13. Posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego