Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste polędwiczki w pysznym musztardowym sosie z dodatkiem pieczarek.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1517
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231915
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5032
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1517
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231915
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5032
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem, solą oraz oregano.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą.
5. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Do naczynia przekładamy musztardę francuską.
8. Dodajemy musztardę miodową.
9. Wlewamy sos sojowy.
10. Następnie dodajemy śmietanę.
11. Dokładnie mieszamy i łączymy z sosem z mięsa.
12. Przekładamy grzyby do mięsa.
13. Posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego