Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 951 Ocena: 11509
Dodano: 27.02.2019
Odsłon: 24486
5-6 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
1. Mięso kroimy w plastry, następnie rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem, solą oraz oregano.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą.
5. Pieczarki pokrojone prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Do naczynia przekładamy musztardę francuską.
8. Dodajemy musztardę miodową.
9. Wlewamy sos sojowy.
10. Następnie dodajemy śmietanę.
11. Dokładnie mieszamy i łączymy z sosem z mięsa.
12. Przekładamy grzyby do mięsa.
13. Posypujemy posiekanym drobno szczypiorkiem.
14. Danie gotowe.
15. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (8)

klaudia11098 06 września 2019Zgłoś do usunięcia
Bardzo pyszne danie! A ten sosik. Mmmm pychota!0 Kto głosował? | Odpowiedz

pelen_brzuszek 27 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
najlepsze:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 27 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
Polędwica to super mięsko, miękkie i soczyste, a u Ciebie jeszcze w pysznym sosie z pieczarkami. Super żarełko, mały talerzyk chętnie bym wszamał na podwieczorek ;) Odpowiedzi: 4 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

slodkisentyment 27 lutego 2019Zgłoś do usunięcia
Brzmią i wyglądają obłędnie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz