Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie obiadowe,inna odmiana zrazików.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 965
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 965
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 815
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12562
Składniki
Mięso opłukać.Pokroić w plastry i lekko je rozbić.Oprószyć z obu stron solą i pieprzem.Z jednej strony posmarować twarożkiem.
Na mięso nałożyć zblanszowane liście kapusty oraz posiekaną i doprawioną dymkę(wcześniej można ją podsmażyć na łyżce oleju).
Płaty mięsne zrolować i spiąć wykałaczkami.Podsmażyć z każdej strony na reszcie oleju.Podlać bulionem.Dusić ok.30 minut.