Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 234 Ocena: 5914
Dodano: 09.02.2010
Odsłon: 4637
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Mięso opłukać.Pokroić w plastry i lekko je rozbić.Oprószyć z obu stron solą i pieprzem.Z jednej strony posmarować twarożkiem.
Na mięso nałożyć zblanszowane liście kapusty oraz posiekaną i doprawioną dymkę(wcześniej można ją podsmażyć na łyżce oleju).
Płaty mięsne zrolować i spiąć wykałaczkami.Podsmażyć z każdej strony na reszcie oleju.Podlać bulionem.Dusić ok.30 minut.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

rosse 10 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Dziękuję za komentarze i polecam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 09 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Bardzo fajny pomysł. Do ulubionych.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Kasik 09 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
musi być pychotka0 Kto głosował? | Odpowiedz