Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zakąska idealna na imprezę, bądź po porostu do zagryzania prze tv.. Łatwa i szybka w przygotowaniu
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6107
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9094
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8580
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5912
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6107
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9094
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8580
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5912
Składniki
Cebulę posiekać i przesmażyć na maśle, bądź oleju. Jak się zeszkli dodać przeciśnięty przez praskę lub drobno posiekany czosnek. Chwilę przesmażyć. Dodać szpinak (bez wcześniejszego rozmrażania) Kiedy szpinak całkiem odparuje dodajemy fetę pokrojoną w kostkę oraz starty żółty ser. Chwilkę przesmażyć i doprawić solą i pieprzem. Ilość przypraw i serów według uznania. Na ciasto wykładamy farsz i zawijamy w roladę. Kroimy na ok 2 cm plastry, wykładamy na papier do pieczenia i wkładamy do piekarnika, nagrzanego do ok 180 stopni. Pieczemy ok 30 min, do czasu zrumienienia ciasta.