Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zakąska idealna na imprezę, bądź po porostu do zagryzania prze tv.. Łatwa i szybka w przygotowaniu
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4297
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 88
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 397
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4297
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 74
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 47
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 88
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 397
Składniki
Cebulę posiekać i przesmażyć na maśle, bądź oleju. Jak się zeszkli dodać przeciśnięty przez praskę lub drobno posiekany czosnek. Chwilę przesmażyć. Dodać szpinak (bez wcześniejszego rozmrażania) Kiedy szpinak całkiem odparuje dodajemy fetę pokrojoną w kostkę oraz starty żółty ser. Chwilkę przesmażyć i doprawić solą i pieprzem. Ilość przypraw i serów według uznania. Na ciasto wykładamy farsz i zawijamy w roladę. Kroimy na ok 2 cm plastry, wykładamy na papier do pieczenia i wkładamy do piekarnika, nagrzanego do ok 180 stopni. Pieczemy ok 30 min, do czasu zrumienienia ciasta.