Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam pierś z kurczaka w chrupiącej panierce z aromatycznym serem i brokułem w środku. Świetny pomysł, aby przemycić zdrowe warzywo :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 323
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 732
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 37
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 323
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 732
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 748
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 37
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Pokroić w plastry, każdy kawałek posolić i popieprzyć, a następnie rozbić. Brokuł rozmrozić i posolić. Na każdy kawałek plastra mięsa położyć kawałek sera oraz 1 lub 2 różyczki brokułu (w zależności od wielkości), ciasno zawinąć, a następnie obtoczyć w mące, w jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju, 5-7 minut z każdej strony. Smacznego :)