Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam pierś z kurczaka w chrupiącej panierce z aromatycznym serem i brokułem w środku. Świetny pomysł, aby przemycić zdrowe warzywo :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Pokroić w plastry, każdy kawałek posolić i popieprzyć, a następnie rozbić. Brokuł rozmrozić i posolić. Na każdy kawałek plastra mięsa położyć kawałek sera oraz 1 lub 2 różyczki brokułu (w zależności od wielkości), ciasno zawinąć, a następnie obtoczyć w mące, w jajku i bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju, 5-7 minut z każdej strony. Smacznego :)