Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z fileta wzbogacone różnorodnymi składnikami smakuje wybornie.
Deska do krojenia , nóż, naczynie żaroodporne.
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 320
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2046
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 346
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 2577
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 320
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2046
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Odsłon: 346
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 2577
Składniki
Filet z kurczaka umyć, pokroić w plastry , doprawić solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka. Ser utrzeć na tarce o grubszych otworach wymieszać z pietruszką. Paprykę umyć, pokroić w drobną kostkę. Ogóreczki pokroić w krążki. Na każdy plaster fileta ułożyć plaster szynki. Ser podzielić na połowę i jedną podzielić i ułożyć na szynce, następnie porcję papryki i ogóreczków.
Zwinąć każdy plaster i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Majonez wymieszać z keczupem i posmarować każdy po wierzchu.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 25 minut, wyjąć i posypać pozostałym serem.
Wstawić i piec 10 minut do dobrego zrumienienia sera.