Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zawijaniec ze szpinakiem"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1919
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1919
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1749
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 110
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
. Farsz: szpinak przesmaż na maśle. Dodaj serek topiony, posiekany czosnek, przypraw, połącz. Wlej śmietanę, zagotuj. Ostudź. Ciasto: drożdże utrzyj ze śmietaną i cukrem. Dodaj do mąki razem z resztą składników, zagnieć.
Ciasto rozwałkuj na prostokąt, posmaruj farszem. Ciasno zwiń. Piecz ok. godziny w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie