Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawijasy z karkówki z ogórkiem kiszonym, boczkiem, chlebem i cebulą podane z ziemniakami i surówką.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9563
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 193
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20829
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9563
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 193
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20829
Składniki
Kotlety rozbijamy, od wewnętrznej strony musztardą i układamy pokrojone w paski ogórki, boczek, chleb, cebulę oraz dodajemy po łyżeczce posiekanej natki pietruszki. Kotlety zwijamy, spinamy szpilkami do mięsa i opiekamy na tłuszczu na złoty kolor. Następnie mięso przekładamy do rondelka, podlewamy bulionem i dusimy do miękkości. Mięso podajemy z ziemniakami i surówką.