Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawijasy z karkówki z ogórkiem kiszonym, boczkiem, chlebem i cebulą podane z ziemniakami i surówką.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19307
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19307
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Składniki
Kotlety rozbijamy, od wewnętrznej strony musztardą i układamy pokrojone w paski ogórki, boczek, chleb, cebulę oraz dodajemy po łyżeczce posiekanej natki pietruszki. Kotlety zwijamy, spinamy szpilkami do mięsa i opiekamy na tłuszczu na złoty kolor. Następnie mięso przekładamy do rondelka, podlewamy bulionem i dusimy do miękkości. Mięso podajemy z ziemniakami i surówką.