Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa surowka, idealnie pasuje do pieczonego drobiu :-)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18879
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 121
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 272
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 352
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 18879
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 121
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 272
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 352
Składniki
Seler i jablko obrac, zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac posiekana czerwona cebule i natke pietruszki, wymieszac. dodac smietane i przyprawy, wymieszac, odstawic do lodowki na ok 2h, zeby smaki sie "przegryzly".