Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40613
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1001
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 249
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3327
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40613
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1001
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 249
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3327
Składniki
Rozmrożone steki oprószyłem solą, pieprzem i tymiankiem, skropiłem sokiem z cytryny. Odstawiłem na godzinę. Następnie położyłem każdy kawałek ryby na kawałku folii aluminiowej, na rybę pietruszkę i kawałki pokrojonego czosnku. Zawinąłem steki w folię i wstawiłem do piekarnika. Piełem ok. 30 min w temperaturze 200 st. C, po 15 min od wstawienia do piekarnika rozchyliłem folię, by ryba trochę się zrumieniła.