Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2088
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10181
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 969
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2088
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10181
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 969
Składniki
Rozmrożone steki oprószyłem solą, pieprzem i tymiankiem, skropiłem sokiem z cytryny. Odstawiłem na godzinę. Następnie położyłem każdy kawałek ryby na kawałku folii aluminiowej, na rybę pietruszkę i kawałki pokrojonego czosnku. Zawinąłem steki w folię i wstawiłem do piekarnika. Piełem ok. 30 min w temperaturze 200 st. C, po 15 min od wstawienia do piekarnika rozchyliłem folię, by ryba trochę się zrumieniła.