Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis podpatrzony u cioci, żeberka bardzo smaczne, pożywne i szybkie w wykonaniu. Obcjonalnie można dodawać: śliwki surowe, pomarańcze, grzybki suszone i różne inne dodatki, które lubimy.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 157
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14619
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19682
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 157
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14619
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19682
Składniki
Żeberka myjemy, osuszamy i kroimy w kawałki. Doprawiamy przyprawami i obsmażamy na złoty kolor.
Dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, grzybki i dalej zarumieniamy. Gdy cebula zmięknie, podlewamy wszystko piwem, przykrywamy pokrywką, zmniejszamy ogień, dusimy do miękkości i zredukowania się płynu.