Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze przepisy okazują się najlepsze. Wcale nie trzeba wielu dodatków, żeby przygotować pyszne żeberka.
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11629
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4049
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42832
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 483
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 344
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 433
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 11629
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4049
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42832
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 483
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 344
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 433
Składniki
Mięso z każdej strony posyp solą i pieprzem. Natrzyj majerankiem. Smaż z każdej strony na złoty kolor. Przełóż do garnka. Cebulę pokrój w piórka a czosnek w plasterki. Dolej wody (4-5 szklanek). Duś pod przykryciem aż mięso stanie się miękkie. Wyciągnij mięso. Wywar zabiel śmietaną. Dopraw do smaku solą, pieprzem i cukrem. Dolej sok wyciśnięty z cytryny. Włóż mięso i jeszcze chwilę poduś. Podawaj na ciepło.