Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Och i ach a ja wam dziś zaproponuję żeberka wieprzowe mostki były w promocji więc zakupiłam i nie żałuję gdyż nie dość że szybko się je robi to jeszcze wyszły tak miękkie aż rozpływały się w ustach,
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19187
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19187
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
żeberka opłukać i osuszyć po czym dodać przyprawę i olej i dokładnie wszystko wmasować w mięso żeberek odstawić na 10 minut. Po wyznaczonym czasie żeberka obsmażyć na rozgrzanej patelni z obu stron na rumiany kolor zaś po obsmażeniu wlać wodę i dusić na wolnym ogniu co jakiś czas obracając mięso przez co najmniej godzinę doprawić według smaku
Gotowe żeberka podawać z czym kto woli ja dałam z ziemniakami oraz cukinią swojską, dokładny przepis wraz ze zdjęciami znajduje się na blogu gdzie serdecznie zapraszam