Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Och i ach a ja wam dziś zaproponuję żeberka wieprzowe mostki były w promocji więc zakupiłam i nie żałuję gdyż nie dość że szybko się je robi to jeszcze wyszły tak miękkie aż rozpływały się w ustach,
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5722
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 112
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 126
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 655
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5722
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 112
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 126
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 655
Składniki
żeberka opłukać i osuszyć po czym dodać przyprawę i olej i dokładnie wszystko wmasować w mięso żeberek odstawić na 10 minut. Po wyznaczonym czasie żeberka obsmażyć na rozgrzanej patelni z obu stron na rumiany kolor zaś po obsmażeniu wlać wodę i dusić na wolnym ogniu co jakiś czas obracając mięso przez co najmniej godzinę doprawić według smaku
Gotowe żeberka podawać z czym kto woli ja dałam z ziemniakami oraz cukinią swojską, dokładny przepis wraz ze zdjęciami znajduje się na blogu gdzie serdecznie zapraszam