Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Och i ach a ja wam dziś zaproponuję żeberka wieprzowe mostki były w promocji więc zakupiłam i nie żałuję gdyż nie dość że szybko się je robi to jeszcze wyszły tak miękkie aż rozpływały się w ustach,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1353
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1088
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1353
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1088
Składniki
żeberka opłukać i osuszyć po czym dodać przyprawę i olej i dokładnie wszystko wmasować w mięso żeberek odstawić na 10 minut. Po wyznaczonym czasie żeberka obsmażyć na rozgrzanej patelni z obu stron na rumiany kolor zaś po obsmażeniu wlać wodę i dusić na wolnym ogniu co jakiś czas obracając mięso przez co najmniej godzinę doprawić według smaku
Gotowe żeberka podawać z czym kto woli ja dałam z ziemniakami oraz cukinią swojską, dokładny przepis wraz ze zdjęciami znajduje się na blogu gdzie serdecznie zapraszam