Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2331 Ocena: 51807
Dodano: 01.11.2020
Odsłon: 900
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Mięso dzielimy na kawałki, myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Przekładamy do rękawa pieczeniowego. Dodajemy miód, sos, pokrojone w kostkę jabłko, posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek.
Rękaw zamykamy, wszystkie składniki dokładnie mieszamy, odkładamy na noc do lodówki.
Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200°C. Wkładamy rękaw z żeberkami i pieczemy 35 min. Po tym czasie rękaw rozcinamy, włączamy termoobieg i zapiekamy jeszcze 5 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

KulinarnaChwila 02 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Pyszotka:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Facet_w_kuchni 01 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Ślinka cieknie :)1 Kto głosował? | Odpowiedz