Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie mięsa ze słodkimi dodatkami posmakuje niejednemu.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 155
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 351
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10842
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 155
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 351
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10842
Składniki
Mięso dzielimy na kawałki, myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Przekładamy do rękawa pieczeniowego. Dodajemy miód, sos, pokrojone w kostkę jabłko, posiekaną cebulę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Rękaw zamykamy, wszystkie składniki dokładnie mieszamy, odkładamy na noc do lodówki. Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200°C. Wkładamy rękaw z żeberkami i pieczemy 35 min. Po tym czasie rękaw rozcinamy, włączamy termoobieg i zapiekamy jeszcze 5 min.