Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gościom bardzo smakowały żeberka w takim wydaniu, trzeba tylko kupić naprawdę chude mięso
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2157
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421403
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2064
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2157
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421403
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2064
Składniki
1. żeberka umyć, wyciąć tłuszcz, pokroić na porcję, doprawić solą, sosem sojowym, odstawić na noc do lodówki, 2. zagotować w garnku wodę, włożyć mięso, dodać warzywa, gotować na małym ogniu do miękkości mięsa, w razie konieczności doprawić jarzynka, miękkie mięso wyjąć, wystudzić, 3. jajka roztrzepać, dodać sól lub jarzynkę i pieprz, mięso panierować i jajkach, następnie w bułce tartej, smażyć na rumiano na smalcu, smacznego