Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gościom bardzo smakowały żeberka w takim wydaniu, trzeba tylko kupić naprawdę chude mięso
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1143
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2060
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 490
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1143
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2060
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 490
Składniki
1. żeberka umyć, wyciąć tłuszcz, pokroić na porcję, doprawić solą, sosem sojowym, odstawić na noc do lodówki, 2. zagotować w garnku wodę, włożyć mięso, dodać warzywa, gotować na małym ogniu do miękkości mięsa, w razie konieczności doprawić jarzynka, miękkie mięso wyjąć, wystudzić, 3. jajka roztrzepać, dodać sól lub jarzynkę i pieprz, mięso panierować i jajkach, następnie w bułce tartej, smażyć na rumiano na smalcu, smacznego