Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gościom bardzo smakowały żeberka w takim wydaniu, trzeba tylko kupić naprawdę chude mięso
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4804
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9146
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
1. żeberka umyć, wyciąć tłuszcz, pokroić na porcję, doprawić solą, sosem sojowym, odstawić na noc do lodówki, 2. zagotować w garnku wodę, włożyć mięso, dodać warzywa, gotować na małym ogniu do miękkości mięsa, w razie konieczności doprawić jarzynka, miękkie mięso wyjąć, wystudzić, 3. jajka roztrzepać, dodać sól lub jarzynkę i pieprz, mięso panierować i jajkach, następnie w bułce tartej, smażyć na rumiano na smalcu, smacznego