Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie mięsiwo na słodko? My bardzo, choć jeszcze parę lat temu nawet nie pomyślelibyśmy o takim połączeniu.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2309
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421488
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2090
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2309
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421488
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2090
Składniki
Żeberka myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, oprószamy solą i pieprzem. Brzoskwinie obieramy, kroimy na mniejsze kawałki. Miksujemy razem z olejem, posiekaną cebulą, czosnkiem, sosem i miodem. Żeberka mieszamy z powstałym sosem. Całość przekładamy do brytfanny i pieczemy pod przykryciem około godziny w 180°C.