Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie upieczone i soczyste mięso
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 212
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1304
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 183
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 212
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1304
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Umyte mięso pokroić na mniejsze kawałki. Dodać obrany i zmiażdżony czosnek, drobno pokrojone zioła, resztę składników, i wymieszać. Pozostawić mięso na minimum godzinę, by przeszło przyprawami.
Następnie ułożyć w rękawie, zapiąć go i włożyć do piekarnika na 50 - 60 min. Piec w 180 st. Mięso nie wymaga solenia i jest pyszne.