Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie upieczone i soczyste mięso
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 36
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 817
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2101
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4101
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 36
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 817
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2101
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4101
Składniki
Umyte mięso pokroić na mniejsze kawałki. Dodać obrany i zmiażdżony czosnek, drobno pokrojone zioła, resztę składników, i wymieszać. Pozostawić mięso na minimum godzinę, by przeszło przyprawami.
Następnie ułożyć w rękawie, zapiąć go i włożyć do piekarnika na 50 - 60 min. Piec w 180 st. Mięso nie wymaga solenia i jest pyszne.