Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam żeberka, a żeberka w kapuście, palce lizać. Delikatne, mięciutkie mięso z żeberek wieprzowych w kapuście na bazie grzybów i powideł.
gościom bardzo smakowały żeberka w takim wydaniu, trzeba tylko kupić naprawdę...
Odsłon: 4120
Pyszne szafranowe babeczki w polewie czekoladowej idealne do koszyczka i na ś...
Odsłon: 79
Bardzo smaczna, szybka i prosta w przygotowaniu babka czekoladowa idealna na...
Odsłon: 257
Zapraszam na babeczki niepowtarzalne, w smaku genialne. To kruche ciasto w po...
Odsłon: 256
Pyszne szafranowe babeczki w polewie czekoladowej idealne do koszyczka i na ś...
Odsłon: 79
Bardzo smaczna, szybka i prosta w przygotowaniu babka czekoladowa idealna na...
Odsłon: 257
Zapraszam na babeczki niepowtarzalne, w smaku genialne. To kruche ciasto w po...
Odsłon: 256
Składniki
1. Grzyby suszone zalewam gorącą wodą i odstawiam na godzinę. 2. Żeberka myję, kroję w paski, doprawiam solą, pomysłem na żeberka z cebula i natką pietruszki. Mięso przekładam do woreczka od pieczenia, układam na blaszce i piekę w rozgrzanym piekarniku 45 minut w 180°C.
3. Kapustę kiszoną przelewam wodą, przekładam do garnka, dodaję wcześniej namoczone grzyby wraz z woda z moczenia, dodaję listek laurowy, ziele angielskie, powidła i gotuję około 30 minut.
4. Kapustę po ugotowaniu układam w naczyniu razem z upieczonymi żeberkami. 5. Danie gotowe. 6. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Dania główne
Risotto z kalarepą
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Królik w sosie winno chrzanowym
Idealne świąteczne danie obiadowe. Królik to bardzo pyszne mięso i niezwykle...
Odsłon: 144
Risotto z kalarepą
Risotto z kalarepą wpadło mi do głowy w ferworze wymyślania nowych smacznych...
Odsłon: 41