Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł zrodził się w czasie bezsennej nocy,żeberka wyszły bardzo smaczne,słodko-pikantne. Serdecznie polecam:)
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 68
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 101
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 586
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 68
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 101
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 586
Składniki
Umyte żeberka poporcjować,dać do brytfanki,zaprawić cebulą pokrojoną w piórka ,ketchupem,pieprzem i odrobiną soli. Odstawić na godz. Grzyby pokroić grubiej dać na rozgrzane masło i usmażyć.Doprawić do smaku pieprzem i solą. Żeberka dać do nagrzanego piekarnika ,piec w 200st.góra-dół ,około godz.w czasie pieczenia obracać. Po godz.pieczenia dodać podsmażone grzybki i podpiec jeszcze 15 min.
Smacznego życzę!