Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite, zarówno z grilla, jak i z piekarnika.
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Musztardę, olej, czosnek, sól, pieprz wymieszac. Marynatą posmarowac porcje żeberek. Odstawic na 2 godziny. Wyłożyc na grilla, upiec na złoto do miękkości.
Na oddzielnej tacce piec cebulę pokrojoną w krążki z jabłkami pokrojonymi w ósemki obsypane solą, majerankiem, obłożone masłem.
Jeżeli robimy żeberka w piekarniku, w naczyniu żaroodpornym lub na blasze, to obkładamy je jabłkami i cebulą przyprawionymi majerankiem i masłem.
Podajemy z ziemniaczkami (jeśli danie z grilla, to pieczonymi) lub pieczywem i surówką. Smacznego.