Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i smaczne żeberka, to jedno z moich najlepszych dań. Robi się je szybko i zawsze się udadzą!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Pomidory kroimy na połówki. Pory myjemy i kroimy w talarki. Czosnek obieramy i kroimy drobno. Pora, pomidory, czosnek, keczup i przyprawy łączymy razem. Mięso myjemy i mieszamy z warzywami, odkładamy do lodówki na godzinę. Naczynie żaroodporne nacieramy masłem i układamy w nim żeberka. Podlewamy wodą i dusimy w piekarniku około 1,30 do miękkości.