Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i smaczne żeberka, to jedno z moich najlepszych dań. Robi się je szybko i zawsze się udadzą!
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3401
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3401
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Składniki
Pomidory kroimy na połówki. Pory myjemy i kroimy w talarki. Czosnek obieramy i kroimy drobno. Pora, pomidory, czosnek, keczup i przyprawy łączymy razem. Mięso myjemy i mieszamy z warzywami, odkładamy do lodówki na godzinę. Naczynie żaroodporne nacieramy masłem i układamy w nim żeberka. Podlewamy wodą i dusimy w piekarniku około 1,30 do miękkości.