Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i smaczne żeberka, to jedno z moich najlepszych dań. Robi się je szybko i zawsze się udadzą!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Składniki
Pomidory kroimy na połówki. Pory myjemy i kroimy w talarki. Czosnek obieramy i kroimy drobno. Pora, pomidory, czosnek, keczup i przyprawy łączymy razem. Mięso myjemy i mieszamy z warzywami, odkładamy do lodówki na godzinę. Naczynie żaroodporne nacieramy masłem i układamy w nim żeberka. Podlewamy wodą i dusimy w piekarniku około 1,30 do miękkości.