Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
2018Zostaw komentarz do Żeberka w sosie miodowo-musztardowym Pyszne żeberka o słodki armacie będą idealnym daniem dla każdego domownika. Więcej informacji na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1799
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8360
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 746
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253362
Polecam.
Odsłon: 1447
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1799
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8360
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 746
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253362
Polecam.
Odsłon: 1447
Składniki
Żeberka: Wszystkie składniki na marynatą łączymy razem i mieszamy (duże kopiate łyżeczki) Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, solimy a następnie nacieramy marynatą i pozostawiamy na całą noc w lodówce Po tym czasie podsmażamy mięso na patelni przez pięć minut a później przekładamy do garnka Mięso dusimy pod przykryciem od 1,5h do 2h aż stanie się miękkie
Cebulowy dodatek: Cebule kroimy w półksiężyce Podsmażamy na oleju dodajemy wszystkie składniki i mieszkamy Smażymy do uzyskania złotego koloru Doprawiamy do smaku solą i pieprzem Danie podajemy z ryżem wymieszanym z sosem z żeberek i wcześniej przygotowaną cebulką.