Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi żeberka ręka do góry, a jedliście może przygotowane na kwasie z ogórków kiszonych ? jeżeli nie to zapraszam do zapoznania się z przepisem
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 120
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3151
Składniki
Żeberka podzielić na części dodać przyprawy i olej a następnie wszystko wmasować w mięso odstawić na 10 minut
Do podsmażonych żeberek wlać dwie szklanki wody i dusić pod przykryciem do czasu jej wyparowania, następnie po wyparowaniu dodać kolejne dwie i pół szklanki wody oraz szklankę soku z ogórków i również dusić do czasu wyparowaniu wody i soku aż zacznie robić się sos a mięso na żeberkach będzie miękkie