Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybawieniem w zabieganej ostatnio u mnie rzeczywistości, ale też maszyną, która wydobywa z potrawy to, co najlepsze. To było najlepiej zainwestowane 238 zł w moim życiu. Żeberka wyszły genialnie. Aromatyczne, soczyste, wprost rozpływające się w ustach. Istna orgia kulinarna. Jak najbardziej polecam, Arek Gie
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4264
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2547
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2168
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11201
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4264
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2547
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2168
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11201
Składniki
Mięso dzielimy na porcje. Oprószamy przyprawą do mięs, obsmażamy ze wszystkich stron na rozgrzanym smalcu. Przekładamy do misy wolnowaru. Na pozostałym ze smażenia tłuszczu, szklimy cebulę, następnie rozgniecione nożem ząbki czosnku. Dodajemy do mięsa. Do wody wlewamy sos teriyaki, worchester, ocet i wsypujemy cukier. Mieszanką sosów zalewamy mięso. Wolnowar włączamy w pozycję LOW na 5-6 godzin. Mięso podajemy z ulubionymi dodatkami.