Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybawieniem w zabieganej ostatnio u mnie rzeczywistości, ale też maszyną, która wydobywa z potrawy to, co najlepsze. To było najlepiej zainwestowane 238 zł w moim życiu. Żeberka wyszły genialnie. Aromatyczne, soczyste, wprost rozpływające się w ustach. Istna orgia kulinarna. Jak najbardziej polecam, Arek Gie
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67502
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1853
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67502
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1853
Składniki
Mięso dzielimy na porcje. Oprószamy przyprawą do mięs, obsmażamy ze wszystkich stron na rozgrzanym smalcu. Przekładamy do misy wolnowaru. Na pozostałym ze smażenia tłuszczu, szklimy cebulę, następnie rozgniecione nożem ząbki czosnku. Dodajemy do mięsa. Do wody wlewamy sos teriyaki, worchester, ocet i wsypujemy cukier. Mieszanką sosów zalewamy mięso. Wolnowar włączamy w pozycję LOW na 5-6 godzin. Mięso podajemy z ulubionymi dodatkami.