Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy ciepły weekend i już coś by się zjadło. Ale tym razem nie z grilla a z wędzoka (domowej wędzarni). Bez chemii i konserwantów. Zapach i smak mmmm...
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 197
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 196
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 57
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 291
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 197
Pasta z makreli w pomidorach i bałego sera z dodatkiem ogórków korniszonów dl...
Odsłon: 196
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 57
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 291
Składniki
Żeberka umyć, pokroić. Posolić, popieprzyć i obłożyć obranym i pokrojonym w plasterki czosnkiem. Pozostawić na noc lub min.8 godz. Po tym czasie ściągnąć plasterki czosnku. Włożyć do wędzoka na 25 min. (wędzenie na ciepło). Jeść na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!