Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy ciepły weekend i już coś by się zjadło. Ale tym razem nie z grilla a z wędzoka (domowej wędzarni). Bez chemii i konserwantów. Zapach i smak mmmm...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4444
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1450
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 393
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4444
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1450
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 393
Składniki
Żeberka umyć, pokroić. Posolić, popieprzyć i obłożyć obranym i pokrojonym w plasterki czosnkiem. Pozostawić na noc lub min.8 godz. Po tym czasie ściągnąć plasterki czosnku. Włożyć do wędzoka na 25 min. (wędzenie na ciepło). Jeść na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!