Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy ciepły weekend i już coś by się zjadło. Ale tym razem nie z grilla a z wędzoka (domowej wędzarni). Bez chemii i konserwantów. Zapach i smak mmmm...
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 35
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 356
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 35
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 356
Składniki
Żeberka umyć, pokroić. Posolić, popieprzyć i obłożyć obranym i pokrojonym w plasterki czosnkiem. Pozostawić na noc lub min.8 godz. Po tym czasie ściągnąć plasterki czosnku. Włożyć do wędzoka na 25 min. (wędzenie na ciepło). Jeść na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!