Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1867
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1624
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1565
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1867
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1624
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1565
Składniki
Wykonanie: Zagotować wodę z solą, pieprzem i jałowcem. Włożyć opłukane żeberka i gotować na wolnym ogniu. W połowie gotowania dodać starte warzywa i gotować do miękkości. Ugotowane żeberka wyłożyć na półmisek, podlać sosem warzywnym i obłożyć startym chrzanem.