Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na obiad.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 425
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5428
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 425
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5428
Składniki
Wykonanie: Zagotować wodę z solą, pieprzem i jałowcem. Włożyć opłukane żeberka i gotować na wolnym ogniu. W połowie gotowania dodać starte warzywa i gotować do miękkości. Ugotowane żeberka wyłożyć na półmisek, podlać sosem warzywnym i obłożyć startym chrzanem.