Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...i zima nam nie straszna
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1524
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1281
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1365
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1158
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1524
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1281
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1365
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1158
Składniki
Żeberka poporcjować, oprószyć solą , pieprzem, proszkiem opieńkowym i usmażyć na oleju na złoty kolor z obu stron pod koniec dodając cebulę (kostka), podlać wodą i dusić ok. 1/2 godz.
Dodać resztę składników- doprawić wg uznania. Dusić pod przykryciem ok.1 godz, co jakiś czas mieszając i ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Smacznego :)