Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...i zima nam nie straszna
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam.
Odsłon: 679
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 57
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam.
Odsłon: 679
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 57
Składniki
Żeberka poporcjować, oprószyć solą , pieprzem, proszkiem opieńkowym i usmażyć na oleju na złoty kolor z obu stron pod koniec dodając cebulę (kostka), podlać wodą i dusić ok. 1/2 godz.
Dodać resztę składników- doprawić wg uznania. Dusić pod przykryciem ok.1 godz, co jakiś czas mieszając i ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Smacznego :)