Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 51
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 154
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4198
Składniki
żeberka umyc i pokroic na kawałki,przyprawić solą,pieprzem,majerankiem i odstawic na godzinę
w miedzyczasie przygotowac warzywa ,obrac i pokroic w plasterki
zeberka otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,przelożyc do garnka,podlac wodą i dusic na wolnym ogniu,dodać przyprawy
kiedy żeberka bedą na wpół miekkie dodać pokrojone warzywa i dusic do miekkości warzyw
sos mozna doprawic smietaną
na koniec dodac maggi i posypac natką pietruszki
żeberka smakuja i ziemniakami i z pieczywem