Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2057
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1725
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2057
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1725
Składniki
żeberka umyc i pokroic na kawałki,przyprawić solą,pieprzem,majerankiem i odstawic na godzinę
w miedzyczasie przygotowac warzywa ,obrac i pokroic w plasterki
zeberka otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,przelożyc do garnka,podlac wodą i dusic na wolnym ogniu,dodać przyprawy
kiedy żeberka bedą na wpół miekkie dodać pokrojone warzywa i dusic do miekkości warzyw
sos mozna doprawic smietaną
na koniec dodac maggi i posypac natką pietruszki
żeberka smakuja i ziemniakami i z pieczywem