Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 32
Polecam.
Odsłon: 737
Pyszna, pełna szynki, pieczarek, papryki, cebuli i sera, chrupiąca pizza na c...
Odsłon: 1909
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 32
Polecam.
Odsłon: 737
Składniki
żeberka umyc i pokroic na kawałki,przyprawić solą,pieprzem,majerankiem i odstawic na godzinę
w miedzyczasie przygotowac warzywa ,obrac i pokroic w plasterki
zeberka otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,przelożyc do garnka,podlac wodą i dusic na wolnym ogniu,dodać przyprawy
kiedy żeberka bedą na wpół miekkie dodać pokrojone warzywa i dusic do miekkości warzyw
sos mozna doprawic smietaną
na koniec dodac maggi i posypac natką pietruszki
żeberka smakuja i ziemniakami i z pieczywem