Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1678
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7386
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2884
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1678
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7386
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2884
Składniki
żeberka umyc i pokroic na kawałki,przyprawić solą,pieprzem,majerankiem i odstawic na godzinę
w miedzyczasie przygotowac warzywa ,obrac i pokroic w plasterki
zeberka otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,przelożyc do garnka,podlac wodą i dusic na wolnym ogniu,dodać przyprawy
kiedy żeberka bedą na wpół miekkie dodać pokrojone warzywa i dusic do miekkości warzyw
sos mozna doprawic smietaną
na koniec dodac maggi i posypac natką pietruszki
żeberka smakuja i ziemniakami i z pieczywem