Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31028
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3682
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5549
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31028
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3682
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5549
Składniki
żeberka umyc i pokroic na kawałki,przyprawić solą,pieprzem,majerankiem i odstawic na godzinę
w miedzyczasie przygotowac warzywa ,obrac i pokroic w plasterki
zeberka otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,przelożyc do garnka,podlac wodą i dusic na wolnym ogniu,dodać przyprawy
kiedy żeberka bedą na wpół miekkie dodać pokrojone warzywa i dusic do miekkości warzyw
sos mozna doprawic smietaną
na koniec dodac maggi i posypac natką pietruszki
żeberka smakuja i ziemniakami i z pieczywem