Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosto, szybko i smacznie
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14063
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1619
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15992
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6439
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14063
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1619
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15992
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6439
Składniki
żeberka dokładnie umyć. Natrzeć dokłądnie dolą, pieprzem, czosnkiem granuilowanym i majerankiem. Odstawić na poł godziny.
cebule pokroić w piórka, pieczarki w ćwiartki a papryke w dużą kostke.
Do rękawa do pieczenia włożyć połowe warzyw potem żeberka i znowu reszte warzyw. Zamknąć rękaw, włożyć go do żaroodpornego naczynia. Całość wkłądamy do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy około 1,5 godziny az żeberka beda miękkie.
Podczas pieczenia wytopi sie tłuszcz z żeberek wiec po otwarciu rekawa najlepiej przełozyc je z warzywami na połmisek by nie leżały w rękawie z tłuszczem.
( zdjęcie zrobione od razu po otwarciu rękawa)
SMACZNEGO:)