Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem wszystko jest zielone.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1216
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1216
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie.
4. Rozrabiamy sos z wodą oraz śmietaną. 5. Kiedy mięso będzie już miękkie, hartując wlewamy sos.
6. Na koniec łączymy z warzywami.
7. Podajemy z makaronem. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.