Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latem wszystko jest zielone.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 487
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 928
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 225
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 487
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 928
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 225
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie.
4. Rozrabiamy sos z wodą oraz śmietaną. 5. Kiedy mięso będzie już miękkie, hartując wlewamy sos.
6. Na koniec łączymy z warzywami.
7. Podajemy z makaronem. 8. Danie gotowe. 9. Smacznego.