Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielone kopytka"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 165
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3805
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34622
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 889
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 165
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3805
Składniki
Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa.</strong>
Ziemniaki oczyść, ugotuj i odcedź. Przeciśnij przez praskę, ostudź. Posiekaj koperek i bazylię. Wsyp do ziemniaków. Dodaj jajko, obie mąki, sól, pieprz. Wyrób ciasto.
Uformuj cienkie wałeczki i pokrój w zgrabne kopytka. Zagotuj wodę, lekko posól. Wrzuć kopytka. Gotuj, aż wypłyną na wierzch. Podaj polane masłem i bułeczką.Źródło: Takie jest życie