Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne spaghetti na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10578
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6106
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10578
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6106
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12973
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4726
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Fileta pokroić w drobną kostkę, posypać solą i pieprzem do smaku. Bazylię, czosnek, oliwę przełożyć do blendera, skropić sokiem z limonki lub cytryny i zmiksować. Doprawić do smaku, wymieszać z orzechami. Kurczaka przysmażyć na złoty kolor, wymieszać z przygotowanym pesto i śmietanką. Całość zagotować, wymieszać z makaronem, posypać parmezanem i podawać z posiekaną bazylią.