Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2012
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
W osolonym wrzątku gotujemy bób i kaszę pęczak. Pora kroimy na pół plasterki, dusimy do miękkości na oliwie z oliwek. Kroimy natkę, koperek i bazylię. Do miękkiego pora dajemy ugotowany bób i kaszę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dajemy zieleninę. Smacznego!