Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11530
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 68
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7916
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155060
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1102
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11530
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 68
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7916
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155060
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1102
Składniki
W osolonym wrzątku gotujemy bób i kaszę pęczak. Pora kroimy na pół plasterki, dusimy do miękkości na oliwie z oliwek. Kroimy natkę, koperek i bazylię. Do miękkiego pora dajemy ugotowany bób i kaszę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na koniec dajemy zieleninę. Smacznego!