Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bieszczadzkie danie z okolic Wetliny.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 121
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9363
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1153
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 121
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9363
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1153
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć i wymieszać z mąką i solą. Następnie wrzucać łyżką kluski na gorący osolony wrzątek i gotować do czasu wypłynięcia klusek na powierzchnię, po czym odcedzić. Boczek pokroić w kostkę, podsmażyć wyjąć z patelni powstałe skwarki, a na tym tłuszczu podsmażyć kluski. Gorące wyłożyć do miseczki, posypać pokrojoną bryndzą, skwarkami z boczku i podawać.