Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj było tzw.sprzątanie lodówki,danie wyszło przepyszne:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8282
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4592
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8282
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4592
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Składniki
Ziemniaki z poprzedniego dnia zmielić. Na patelni podsmażyć cebule,dodać pokrojone pieczarki i szynkę. Wszystko usmażyć i doprawić do smaku. Letnie dodać do ziemniaków i dokładnie wymieszać dodając do smaku przyprawy. Formę u mnie od tarty posmarować masłem i wysypać bułką tartą. Masę ziemniaczaną wyłożyć i posypać startym serem żółtym na grubych oczkach tarki. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st. i zapiekać do zezłocenia sera.
Smacznego życzę!