Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj było tzw.sprzątanie lodówki,danie wyszło przepyszne:)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Ziemniaki z poprzedniego dnia zmielić. Na patelni podsmażyć cebule,dodać pokrojone pieczarki i szynkę. Wszystko usmażyć i doprawić do smaku. Letnie dodać do ziemniaków i dokładnie wymieszać dodając do smaku przyprawy. Formę u mnie od tarty posmarować masłem i wysypać bułką tartą. Masę ziemniaczaną wyłożyć i posypać startym serem żółtym na grubych oczkach tarki. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st. i zapiekać do zezłocenia sera.
Smacznego życzę!