Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj było tzw.sprzątanie lodówki,danie wyszło przepyszne:)
Bardzo prosty przepis na zakręcane drożdżówki z budyniem.Miękkie ,puszyste i...
Odsłon: 122
Patison to rodzaj dyni, który początkowo był uznawany za roślinę ozdobną. Dzi...
Odsłon: 1486
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 33
Bardzo prosty przepis na zakręcane drożdżówki z budyniem.Miękkie ,puszyste i...
Odsłon: 122
Patison to rodzaj dyni, który początkowo był uznawany za roślinę ozdobną. Dzi...
Odsłon: 1486
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 33
Składniki
Ziemniaki z poprzedniego dnia zmielić. Na patelni podsmażyć cebule,dodać pokrojone pieczarki i szynkę. Wszystko usmażyć i doprawić do smaku. Letnie dodać do ziemniaków i dokładnie wymieszać dodając do smaku przyprawy. Formę u mnie od tarty posmarować masłem i wysypać bułką tartą. Masę ziemniaczaną wyłożyć i posypać startym serem żółtym na grubych oczkach tarki. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st. i zapiekać do zezłocenia sera.
Smacznego życzę!