Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj było tzw.sprzątanie lodówki,danie wyszło przepyszne:)
Polecam.
Odsłon: 193
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 193
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Składniki
Ziemniaki z poprzedniego dnia zmielić. Na patelni podsmażyć cebule,dodać pokrojone pieczarki i szynkę. Wszystko usmażyć i doprawić do smaku. Letnie dodać do ziemniaków i dokładnie wymieszać dodając do smaku przyprawy. Formę u mnie od tarty posmarować masłem i wysypać bułką tartą. Masę ziemniaczaną wyłożyć i posypać startym serem żółtym na grubych oczkach tarki. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st. i zapiekać do zezłocenia sera.
Smacznego życzę!