Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj było tzw.sprzątanie lodówki,danie wyszło przepyszne:)
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1088
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 59
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1088
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 59
Składniki
Ziemniaki z poprzedniego dnia zmielić. Na patelni podsmażyć cebule,dodać pokrojone pieczarki i szynkę. Wszystko usmażyć i doprawić do smaku. Letnie dodać do ziemniaków i dokładnie wymieszać dodając do smaku przyprawy. Formę u mnie od tarty posmarować masłem i wysypać bułką tartą. Masę ziemniaczaną wyłożyć i posypać startym serem żółtym na grubych oczkach tarki. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st. i zapiekać do zezłocenia sera.
Smacznego życzę!